Nytt från våra distrikt / Aspa

Vill du bli vår nästa virkesköpare i norra Skaraborg?

Publicerad 2020-08-19

Vill du bli en del av ett starkt skogsföretag med framtiden för sig och arbeta för ett aktivt och hållbart skogsbruk? Vi söker en virkesköpare i norra Skaraborg på distrikt Aspa. Efter många år på Sydved går din företrädare nu i pension.

Personen vi söker ska vara framåt och självständig. Som virkesköpare är din främsta uppgift att köpa in virke av skogsägare inom norra Skaraborgs geografi. I ditt jobb ingår också att erbjuda skoglig rådgivning och service inom områden som plantering, röjning, gallring, avverkning, naturvård, skogsbruksplaner och skoglig ekonomi.

Du produktionsleder avverkningarna och ansvarar för att utveckla samarbetet med såväl dina leverantörer som entreprenörer och transportörer.

Eget driv och målinriktad

Du arbetar med hela kedjan; från första kontakt med skogsägaren till köp, avverkning och slutlig redovisning. För att lyckas tror vi att du är självständig, målinriktad och har ett eget driv. Du tycker också om att möta andra människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer.

Härlig arbetsgemenskap

Förutom skogligt kunnande, högskoleutbildning och/eller mångårig skoglig erfarenhet, värdesätter vi det personliga engagemanget. Är du rätt person erbjuder vi anställning vid ett av landets mest intressanta skogsföretag med en härlig arbetsgemenskap och goda möjligheter till vidareutbildning. Start för anställningen och stationeringsort bestäms efter överenskommelse.

Vill du veta mer?

Kontakta distriktschef Mattias Sjödin, tel. 076-773 73 98, e-post: mattias.sjodin@sydved.se eller regionchef Magnus Gerhardsson, tel 070-522 79 27, e-post: magnus.gerhardsson@sydved.se

Mer information om Sydved hittar du här. Välkommen med din ansökan senast 11 september 2020 till Ann-Carin Torkelsson, e-post: ann-carin.torkelsson@sydved.se